Met Over Ons

Over ons

Meto Interieur: gepassioneerd door schoonheid en wooncomfort

Meto Interieur is een klein zelfstandig bedrijf, ontstaan door een grote passie voor hout en aluminium, waar de nadruk ligt op klanttevredenheid, design en afwerking in interieurmaatwerk.  Het doen samenvloeien van ontwerp en materiaal om zo een prachtig gepersonaliseerde woonomgeving te scheppen, dat is wat ons drijft !

Interieurmaatwerk is een breed begrip. Bij Meto Interieur bieden we u dan ook een bijzonder gevarieerde service. Van all-in ontwerpen op maat tot de levering van (half)afgewerkte producten aan handige doe-het-zelvers en professionelen: alles is mogelijk. Het eindresultaat is steeds hetzelfde doel : de creatie van een verbluffend interieur waarin het heerlijk thuiskomen is.

Meto Alu Dressing

Creatieve interieurontwerpen

Creativiteit ligt aan de basis van elke samenwerking. U wilt op het einde van de rit immers genieten van maatwerkmeubels die precies bij uw woning én persoonlijkheid passen. Meto Interieur maakt maatwerk in elke stijl – van landelijk klassiek tot modern.

Daarvoor doen we een beroep op de materialen die het mooiste resultaat garanderen. We houden van hout en aluminium, omwille van hun authentieke en solide uitstraling. Maar ook voor de mogelijkheden die ze bieden. Hout en aluminium combineren prima én zijn ontzettend veelzijdig.

Meto Schuifdeur

Een nauwkeurige service om op de bouwen

Wij houden u steeds zo goed mogelijk geïnformeerd over de stand van zaken van uw project en blijven steeds bereikbaar voor uw vragen.

Wilt u meteen uw maatwerkinterieur bespreken? Contacteer ons!